Tot ce trebuie sa stii despre serviciul nostru de inchiriere parcare pe termen lung!

parcare pe termen lung in Otopeni

Masina personala face parte din acea categorie a bunurilor fata de care oamenii manifesta o preocupare deosebita. Este si normal, avand in vedere utilitatea ei. Cine te insoteste in calatoriile prin localitate? Masina. Cine iti ofera tot confortul unei deplasari rapide, chiar si in conditii vitrege de caldura excesiva, ploi, vant sau ninsori? Masina. Este firesc asadar ca si tu sa ai grija de ea, sa o intretii si sa alegi pentru ea cele mai bune servicii de pe piata. Asa cum este serviciul nostru de parcare pe termen lung in Otopeni.

Parcare pe termen lung in Otopeni: lasi masina si te urci in avion!

Atunci cand pleci intr-o calatorie cu avionul si alegi sa te deplasezi pana la aeroport cu masina personala, aceasta te poate „astepta” in siguranta chiar in parcarea noastra. Tot ce trebuie sa faci este ne contactezi, iar un coleg de-al nostru iti va explica tot ce ai nevoie sa stii.

Beneficiul major pe care ti-l oferim este acela ca parcarea noastra se afla langa aeroportul Henri Coanda din Otopeni, locatia fiind pe DN1. Odata ce lasi masina la noi, poti beneficia gratuit de transferul spre aeroport, pe care ti-l asiguram in microbuze confortabile, in care ai suficient spatiu pentru bagaje. Pe langa acest avantaj, mai trebuie sa stii si ca masina va fi „pe maini bune”, in parcarea noastra care este pazita si supravegheata video 24/7.

Cum se face accesul in parcare

Pentru a beneficia de serviciul nostru de parcare pe termen lung in Otopeni, trebuie sa faceti o rezervare inainte, avand la dispozitie doua variante: online sau telefonic. Luati in calcul ca trebuie sa ajungeti in parcarea noastra cu 15 minute mai devreme decat ati planificat sa ajungeti la terminalul Plecari de pe aeroportul Otopeni, pentru check-in si imbarcare.

Cand veti intra in parcare, veti face plata in avans pentru zilele in care autovehiculul va stationa la noi. Puteti plati cu cash sau card, iar in momentul in care va veti intoarce in tara, va trebui sa ne comunicati ora de aterizare a avionului, pentru a va asigura transferul din fata terminalului Sosiri si a va putea, ulterior, sa va preluati masina de la noi.

Cat costa sa inchiriezi un loc de parcare pe termen lung la Alana Parking?

Tarifele pe care le-am stabilit reflecta calitatea serviciilor pe care le oferim. Este important sa stii ca tarifele sunt diferite, in functie de durata pentru care inchiriezi locul. Unitatea minima de timp ce se taxeaza este de 24 de ore, iar totalul se calculeaza adunandu-se numarul de unitati de timp in care autoturismul a stationat la noi. Tariful per unitatea de timp scade odata cu cresterea duratei totale de stationare, altfel spus, e mai convenabil pentru tine sa inchiriezi locul de parcare pe termen lung, ca si cost zilnic.

Daca vrei sa afli totul despre tarife parcare aeroport Otopeni, dar si despre toate serviciile pe care le punem la dispozitie, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon +40 752 272 352 si iti vom raspunde cu drag la toate intrebarile!

 

Call Now ButtonRezervare telefonica