De ce sa optezi pentru serviciile noastre de parcare a masinilor la aeroport?

pret parcare Otopeni

Iti doresti sa pleci intr-o calatorie de afaceri sau intr-o vacanta cu familia, dar nu vrei sa ai grija masinii tale? Nu vrei sa depinzi de altcineva si nici sa apelezi la mijloacele de transport in comun? Din fericire, acum ai ocazia de a-ti parca masina intr-un loc atent supravegheat, la Alana Parking, astfel incat tu sa nu-ti faci nicio grija cu privire la siguranta masinii tale.Poti pleca linistit oriunde si oricat de mult iti doresti, iar masina ta va ramane in siguranta in parcarea noastra. Daca vrei sa afli mai multe despre pret parcare Otopeni, ramai in continuare la acest articol si afla care sunt tarifele accesibile care te asteapta!

4 beneficii ale serviciului de parcare aeroport

1. Supraveghere video permanenta

Daca vrei sa-ti parchezi masina la noi, vei avea parte de o multime de servicii efectuate ireprosabil, printre care si procedura de supraveghere video permanenta, 24/7, in care autoturismul tau este in siguranta 100%. Astfel, te poti deplasa cu incredere cu masina proprie catre aeroport, fara sa-ti faci griji de nimic, pentru ca noi ne ocupam de restul.

2. Pret parcare Otopeni avantajos pentru rezervare pe termen lung

Vestea buna este ca, pe langa costurile minore pe care ti le punem deja la dispozitie, iti oferim si ocazia de a-ti parca masina pe termen lung, ceea ce ar presupune un pret parcare Otopeni infinit mai mic decat pentru procedura pe termen scurt. Astfel, daca ai planuit sa pleci intr-o calatorie care o sa dureze o perioada lunga de timp, considera-te norocos, pentru ca nici nu vei simti ca ti-ai lasat masina la noi.

Iata lista de preturi pentru procedura de parcare:

  • prima zi – 30 lei;
  • zilele 2 – 7 – 15 lei;
  • zilele 8 – 14 – 10 lei;
  • zilele 15+ – 8 lei

3. Putem fi contactati la orice ora

Iti punem la dispozitie, de asemenea, si serviciul de relatii cu clientii, care este disponibil 24/7 in cazul in care doresti sa afli informatii suplimentare. Stim ca este posibil sa ai alt fus orar, asa ca echipa noastra este oricand gata sa ia legatura cu tine, daca ai nevoie de anumite informatii.

4. Posibilitatea de rezervare online a locului de parcare

Stiai ca ai posibilitatea de a rezerva locul de parcare printr-un simplu click? Pe langa faptul ca in cadrul platformei online ai acces la lista cu tarife parcare aeroport Otopeni pentru a vedea care varianta este potrivita pentru necesitatile tale, ai totodata posibilitatea de a rezerva online un loc de parcare. Procedura se realizeaza rapid si nu presupune completarea unor formulare dificile. Vestea buna este ca poti beneficia de inca o reducere in cadrul rezervarii online.

In concluzie, poti apela oricand cu incredere la parcarea noastra din cadrul aeroportului Otopeni, pentru a beneficia de servicii calitative si sigure. Pentru mai multe detalii, poti lua legatura cu noi la numarul de telefon +40 752 272 352 sau ne poti scrie la adresa de e-mail: office@alana-parking.ro.

Call Now ButtonRezervare telefonica