Locatia

Parcarea se afla direct pe DN1 si nu pe stradute laturalnice. Este cea mai mare parcare din zona Aeroport Otopeni.

Rezervari

Rezervările se pot face telefonic la +40 752 272 352 şi pe internet, direct pe site-ul www.alana-parking.ro

Call center 24/7

Pentru informaţii sau pentru rezervări, ne puteţi contacta la orice oră din zi sau din noapte. Dispecerii noştri vă vor răspunde 24 de ore/zi, 7 zile/săptămână.

Transfer Aeroport Gratuit

Asiguram transfer gratuit de la parcare pana la terminalele de Plecari / Sosiri din Aeroport si retur, in microbuze confortabile, climatizate, cu suficient spatiu de depozitare pentru bagaje.

Paza 24/7

Parcarea noastră beneficiază de pază şi monitorizare video non-stop. La Alana Parking nu trebuie să vă faceţi griji pentru siguranţa maşinii dumneavoastră!

Tarife parcare Aeroport Otopeni

Tarifele sunt diferenţiate în funcţie de durata de staţionare. Unitatea minimă de timp taxabilă este de 24 ore, iar tariful total se calculează în funcţie de numărul de unităţi de timp de staţionare. Orice unitate de timp taxabilă începută se consideră unitate întreagă. Tariful pe unitatea de timp taxabilă diferă în funcţie de durata staţionarii (scade odată cu creşterea duratei totale de staţionare).

Plata serviciilor de parcare, conform duratei de staţionare, se face la casieria parcării, cash sau cu card bancar.

Aaccesul in parcare

După ce aţi făcut rezervarea pentru parcare pe termen lung – on-line sau telefonic – trebuie să sosiţi la locaţie cu 15 minute mai devreme decât ora la care vreţi să ajungeţi la terminalul Plecări al aeroportului Otopeni pentru check-in şi îmbarcare (având în vedere totodată timpul necesar pentru check-in şi îmbarcare, solicitat de companiile aeriene).

Reguli de utilizare

La momentul intrării în parcare, plata se face in avans cu bani Cash sau Card

La întoarcere, este suficient să ne comunicaţi ora la care aterizează avionul sau să ne sunaţi la +40 752 272 352, iar noi vom fi prezenţi în faţa terminalului Sosiri pentru transfer şi preluarea maşinii dumneavoastră.