De ce parcarile pe termen lung de la aeroport sunt o idee buna?

parcare pe termen lung din Otopeni

Pleci intr-o calatorie de afaceri cu avionul si nu stii unde sa iti lasi autoturismul? Ti-ai planuit o vacanta in alta tara, dar nu vrei sa duci grija propriei masini? Scapa de problemele legate de propriul autoturism cu ajutorul unui serviciu de parcare pe termen lung din Otopeni in care masina ta va fi tinuta in cele mai sigure conditii.

Contrar asteptarilor, cu cat iti lasi masina mai mult in parcarea privata, cu atat vei beneficia de preturi mai avantajoase. Stim cat de mult iti pasa de masina ta si stim ca nu iti doresti sa se intample niciun incident neplacut cu ea. Tocmai din acest motiv iti venim in ajutor si iti prezentam avantajele de care ai parte daca iti parchezi autoturismul in parcarea noastra.

3 super avantaje de care beneficiezi alegand o parcare pe termen lung din Otopeni

Siguranta ca masina este bine pazita

In orice colt al lumii ai pleca, vei putea sa stai linistit cu privire la propria masina pe care ai lasat-o in parcarea noastra. Avand unul dintre cele mai bune sisteme de securitate (camere CCTV), iar parcarea fiind pazita 24/7, luminata corespunzator, nu ai de ce sa iti faci griji in ceea ce priveste siguranta autoturismului. Astfel, iti poti desfasura activitatile linistit, pentru ca noi iti preluam una dintre cele mai mari responsabilitati de pe umeri in momentul in care pleci din tara.

Beneficii pe termen lung

In contextul in care iti doresti sa iti rezervi un loc de parcare la noi pentru o anumita perioada de timp, trebuie sa stii ca te vei putea bucura de o serie generoasa de beneficii si de reduceri. De asemenea, daca perioada in care esti plecat este suficient de lunga, vei avea posibilitatea de a te bucura de costuri reduse semnificativ. Exista o multime de persoane care pleaca in calatorii indelungate, chiar si de un an, avand ocazia de a plati un pret din ce in ce mai mic.

Preturi accesibile

Cea mai mare curiozitate pe care clientii o au in legatura cu serviciile de acest fel consta in pretul parcarii in Otopeni si la durata de timp acoperita. Pentru a-ti face o idee, te poti consulta cu website-ul Alana Parking, in care vei gasi informatiile de care ai nevoie. Pretul pentru parcarea masinii pe o perioada de 10 zile poate sa porneasca de la 17,5 lei. Cu cat timpul se prelungeste, cu atat exista sansele ca pretul sa scada, fiind de un real avantaj pentru client.

In prezent, exista un numar generos de persoane care apeleaza cu inima deschisa catre serviciile de inchiriere a parcarii masinii proprii, datorita beneficiilor obtinute. Alana Parking este o companie usor de gasit, fiind localizata chiar pe DN1, existand oricand posibilitatea de a se plati cu cardul.

Cei interesati sa isi parcheze masina pe termen lung intr-un loc sigur, atent supravegheat la costuri reduse isi pot indrepta atentia cu incredere catre Alana Parking, o companie care ofera 500 de locuri de parcare disponibile. Pentru realizarea unei rezervari pentru un loc parcare pe termen lung din Otopeni se poate accesa site-ul online sau se poate apela telefonic la numarul: +40 752 272 352

Call Now ButtonRezervare telefonica