5 beneficii ale serviciului de parcare privata din Otopeni

parcare privata din Otopeni

Serviciul de parcare privata pus la dispozitie de o multime de companii poate fi de un real ajutor pentru persoanele care trebuie sa paraseasca tara la anumite perioade de timp si care nu stiu ce sa faca in legatura cu propriul autoturism. Din fericire, daca si tu te afli intr-o astfel de situatie, profita de ocazia de a apela la serviciile companiei Alana Parking, pentru a-ti rezerva un loc de parcare privata din Otopeni, la preturi accesibile.

Vestea buna este ca nu exista un termen-limita in ceea ce priveste locul rezervat, ci, din contra, cu cat autoturismul este lasat o perioada indelungata in cadrul parcarii, cu atat exista posibilitatea ca preturile platite sa scada.

  • Realizarea rezervarii locului implica un proces simplu si eficient

Stim ca nu iti plac lucrurile complicate, mai ales cand vine vorba de propriul tau autoturism. Astfel, la Alana Parking nu numai ca ai posibilitatea de a contacta in mod telefonic personalul companiei pentru rezervarea locului dorit, dar poti sa faci o astfel de rezervare si online prin intermediul site-ului. De asemenea, la plata online ai posibilitatea de a beneficia si de reduceri semnificative, fiind mult mai rentabil.

Daca detii un autoturism, atunci stii cat de multe responsabilitati ai si cat de multe sarcini trebuie sa respecti pentru ca totul sa functioneze in parametri optimi. Din fericire, la Alana Parking grijile sunt de domeniul trecutului, pentru ca noi iti vom prelua toate responsabilitatile de pe umeri atat timp cat autoturismul tau sta la noi. Este corect supravegheat si protejat, prin sisteme avansate de siguranta.

  • Plata se poate realiza atat cash, cat si cu cardul

Indiferent de disponibilitatea ta, ai ocazia de a achita costul de parcare auto din Otopeni atat cash, cat si cu cardul, insa mentionam ca plata cu cardul presupune, automat, o reducere semnificativa a costurilor, pe care o poti economisi.

  • Parcare privata din Otopeni – Alana Parking disponibila 24/7

Cu o disponibilitate 24/7, ai ocazia de a veni la orice ora si de a apela oricand ai nevoie de o lamurire sau de realizarea unei rezervari. Stim ca multi dintre clientii nostri pleaca in tari cu un fus orar diferit fata de cel existent in tara, astfel ca ne pliem pe cerintele si nevoile lor. Ai la dispozitie si asistenta permanenta, in cazul in care intampini anumite dificultati pentru care ai nevoie de indrumari.

  • Posibilitatea de anulare a locului rezervat

In cazul in care anularea locului de parcare se realizeaza cu 48 de ore inainte de rezervare, ai posibilitatea sa o faci in mod gratuit. Tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la numarul de telefon 0752 272 352 si sa iti comunici intentia.

Prin urmare, serviciul de rezervare a locului de parcare pentru autoturismul tau este la indemana oricarui doritor, la un pret accesibil. Astfel, grija pentru propriul autoturism este puternic diminuata, datorita sistemului de supraveghere avansat si datorita faptului ca parcarea este pazita nonstop.

Call Now ButtonRezervare telefonica