Cele mai mari beneficii pe care le obtii cand lasi masina in parcarea noastra

parcare langa aeroport Otopeni

Stim cat tii la masina ta! Stim ca atunci cand pleci intr-o calatorie, chiar daca este una de scurta sau de lunga durata, vrei sa o lasi pe maini bune, ca sa nu te framante mereu gandul ca poate o gasesti avariata sau cu alte probleme. Mai stim si ca este important pentru tine sa faci cheltuieli inteligente si sa nu arunci banii pe fereastra, asa ca iti oferim un serviciu de mare ajutor pentru tine, la un pret competitiv: parcare langa Aeroport Otopeni. Iata care sunt beneficiile pe care le vei descoperi imediat ce ne vei trece pragul:

Parcare langa Aeroport Otopeni

Majoritatea persoanelor care pleaca intr-o calatorie cu avionul vor sa se deplaseze pana la aeroport cu masina personala, pentru ca nimic nu se compara cu siguranta si confortul pe care il ofera autoturismul propriu inaintea decolarii.

Parcarea noastra este situata in imediata apropiere a Aeroportului International Henri Coanda, pe DN 1, dupa cum poti vedea si pe harta de pe site-ul nostru.

Parcarea noastra este pazita si luminata

Vorbeam mai devreme despre faptul ca stim cat este de importanta masina ta pentru tine. Ei bine, din momentul in care o lasi la Alana Parking, ea este la fel de importanta si pentru noi. In primul rand, parcarea este pazita 24 din 24 de ore si 7 zile din 7. In plus, este luminata si imprejmuita cu gard, astfel ca persoane nedorite sau animalele nu au ce sa caute pe langa ea.

Parcarea noastra este supravegheata video

Pentru a ne asigura si mai mult ca totul este in ordine in parcarea noastra, am montat camere CCTV. Aceste sisteme de supraveghere moderne, ce functioneaza si pe timpul noptii, au rolul de a asigura cele mai bune conditii pentru vizualizarea masinilor si indepartarea oricarui potential pericol.

Dupa ce lasi masina in parcare, iti asiguram transferul la aeroport

Asiguram transfer gratuit din parcarea Alana Parking si pana la terminalele de plecari sau sosiri ale Aeroportului International Henri Coanda, cu microbuze ce au grad sporit de confort si care sunt prevazute cu spatiu generos pentru bagaje.

Poti face o rezervare foarte usor

Poti rezerva online, foarte simplu si usor, unul dintre cele 500 de locuri de parcare de care dispunem, avand incluse toate facilitatile. Tot ce trebuie sa faci este sa dai click pe „Rezerva online” si sa urmezi pasii. Daca te razgandesti ulterior, anularea este gratuita cu 48 de ore inainte de data sosirii anuntate.

Stii „ce face” masina ta tot timpul cat nu esti langa ea

Pe langa toate beneficiile de mai sus, iti oferim si asistenta gratuita pe toata perioada cat masina ta se afla in parcarea noastra. Astfel, daca esti curios sa afli informatii despre ea, iti stam la dispozitie.

Preturile sunt avantajoase

Pentru a-ti oferi un serviciu de parcare langa aeroport Otopeni de care sa fii multumit, am luat in considerare tarife avantajoase pentru clientii nostri. In plus, oferim si o reducere pentru cei care achita online.

Pe langa toate aceste avantaje, mai amintim si ca suntem disponibili non-stop la numarul de telefon 40 752 272 352 sau pe e-mail, la adresa office@alana-parking.ro.

 

Call Now ButtonRezervare telefonica