De ce sa iti faci rezervare online la Alana Parking inainte de calatorie?

Inainte de a face o calatorie de afaceri sau de a pleca in vacanta, te ocupi din timp de rezervarea biletelor si de alte detalii ale calatoriei. Daca mergi cu masina la aeroport si vrei sa o lasi in parcare aeroport Otopeni pana la intoarcere, o idee buna ar fi sa faci rezervarea in avans.

Pana sa discutam despre motivele pentru care rezervarea online in avans este o varianta convenabila, vrem sa iti prezentam pe scurt cateva dintre facilitatile pe care le oferim soferilor care aleg sa isi lase masina la Alana Parking.

Masina ta este supravegheata 24/7

Daca ai decis sa parchezi masina in apropiere de aeroport si te intrebi ce facilitati ofera o parcare aeroport Otopeni, Alana Parking iti raspunde! Mizam pe confortul soferilor si pe siguranta masinilor pe care acestia aleg sa le lase in grija noastra, asa ca:

  • masinile sunt supravegheate video 24/7;
  • oferim transfer gratuit la terminalele aeroportului;
  • preturile scad daca alegi serviciul de parcare pe termen lung Otopeni;
  • beneficiezi de asistenta pe toata perioada in care lasi masina parcata la noi;
  • suntem disponibili 24/7 pentru informatii suplimentare;
  • parcarea este usor de gasit.

Motive pentru a rezerva online locul de parcare

Ca sa ai parte de o experienta placuta si ca sa nu ai motive de stres pe durata plecarii tale, iti recomandam sa ai toate detaliile planificate din timp. Parcarea este un aspect important, iar noi avem disponibile 500 de locuri pentru soferii care vor sa isi lase masina intr-un loc pazit in permanenta, fie ca e vorba de o calatorie de afaceri pe termen scurt sau de o vacanta pe termen lung cu familia.

Curiozitatea principala a soferilor care intentioneaza sa parcheze la aeroport este cea referitoare la tarife parcare aeroport Otopeni. Daca alegi sa iti rezervi locul de parcare online si platesti cu cardul, primesti o reducere de care poti profita pe loc.

O alta optiune convenabila, potrivita pentru situatiile in care calatoria ta se anuleaza sau se amana, este cea a anularii rezervarii. Poti anula rezervarea cu 48 de ore inainte fara sa platesti nimic. Cat despre pret parcare Otopeni, acesta variaza in functie de durata stationarii. Daca esti intr-o calatorie pe termen lung vei beneficia de tarife mai mici.

Rezervarea online se face rapid si nu iti ia mai mult de cateva minute. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi data sosirii in parcare si data plecarii, astfel incat sa iti afisam pe loc pretul in functie de durata stationarii. Poti selecta inclusiv optiunea de spalare a masinii. Dupa ce ai ales datele, ora sosirii si a plecarii, completezi formularul cu datele personale si alegi varianta de plata: online sau la locatie. Reducerea o vei primi numai daca platesti online, indiferent de durata stationarii.

Deci, poti spune ca este mai convenabil sa iti rezervi locul de parcare din timp pentru ca ai o grija in minus, beneficiezi de reducere la plata online si te asiguri ca prinzi unul dintre cele 500 de locuri din parcarea noastra. Daca ai nevoie de mai multe detalii, ne poti contacta oricand la numarul de telefon +40 752 272 352 sau pe e-mail, la adresa office@alana-parking.ro.

Call Now ButtonRezervare telefonica