Pleci intr-o calatorie de afaceri? Lasa masina in parcarea noastra de la aeroport!

parcare pe termen lung Otopeni

Cand esti pe cale sa pleci intr-o calatorie de afaceri sau intr-o vacanta, este foarte probabil sa vii la aeroport cu masina personala. De ce? Nu numai ca este mai confortabil, dar te asiguri ca ajungi la timp la aeroport si iti stabilesti singur traseul.

“Unde sa parchez masina?” este intrebarea care ii framanta pe multi dintre soferii ce au de gand sa mearga la aeroport cu masina personala inainte de o calatorie. Acestia vor sa isi lase masina intr-un loc sigur si nu foarte indepartat de aeroport, iar solutia pe care o cauta poate fi o parcare pe termen lung Otopeni, de unde sa isi preia masina rapid la intoarcere.

De ce sa iti lasi masina in parcarea noastra?

Pentru ca ne-am gandit la persoanele care pleaca pe termen lung sau scurt in strainatate si ar putea avea nevoie de un loc sigur in care sa isi lase masina pana la intoarcere, punem la dispozitia acestora o parcare cu 500 de locuri si facilitati multiple.

Cand pleci intr-o calatorie de afaceri, locul in care lasi masina nu ar trebui sa reprezinte un motiv in plus de stres si ingrijorare. Tocmai de aceea, un loc de parcare pe termen lung Otopeni este modul prin care te asiguri ca masina ta ramane in siguranta pana te intorci.

In continuare, iti prezentam cateva dintre motivele pentru care sa iti lasi masina in parcarea noastra:

  • iti supraveghem masina in permanenta: parcarea noastra este dotata cu sistem de supraveghere, ceea ce inseamna ca va fi monitorizata video in permanenta. In plus, pe langa faptul ca are camere CCTV, parcarea este pazita 24/7;
  • iti oferim transfer gratuit de la parcare pana la terminalele aeroportului: am luat in calcul si faptul ca soferii care isi lasa masinile in parcare aeroport Otopeni Alana Parking trebuie sa ajunga rapid la terminalele Plecari/Sosiri din aeroport, asa ca le oferim transfer gratuit. Microbuzele noastre sunt confortabile si au suficient spatiu pentru a transporta inclusiv bagajele voluminoase;
  • parcarea este deschisa non-stop: fie ca pleci la prima ora sau la miezul noptii, personalul Alana Parking te asteapta oricand sa iti parchezi masina intr-unul dintre cele 500 de locuri pe care le punem la dispozitia soferilor;
  • preturile sunt avantajoase: daca te intrebi cum poti obtine  tarife parcare aeroport Otopeni convenabile, la noi poti gasi raspunsul. Iti vom prezenta preturile in randurile urmatoare.

Cat platesti pentru un loc de parcare la Alana Parking?

Referitor la tarife parcare aeroport Otopeni, iti vom prezenta care sunt preturile noastre. Vei observa ca daca iti lasi masina in parcarea noastra mai multe zile, costurile scad – ceea ce reprezinta un avantaj pentru plecarile pe termen lung.

Tarifele noastre sunt:

Prima zi: 30 Lei

Zilele 2 – 7: 15 Lei

Zilele 8 – 14: 10 LeI

Zilele 15+: 8 Lei

Asadar, in situatiile in care trebuie sa calatoresti in interes de serviciu intr-o alta tara si vrei sa iti parchezi masina la aeroport, iti oferim o varianta avantajoasa din perspectiva costurilor si a facilitatilor incluse. Pentru informatii suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Suntem disponibili 24/7!

 

 

Call Now ButtonRezervare telefonica