Cum sa rezervati usor un loc de parcare in aeroport Otopeni la Alana Parking?

cum-sa-rezervati-usor-un-loc-de-parcare-in-aeroport-otopeni-la-alana-parking

In articolul de mai jos puteti afla cum sa rezervati usor un loc de parcare in aeroport Otopeni la Alana Parking

Daca sunteti in cautarea unei solutii sigure si convenabile ca pret pentru a va lasa masina in perioada in care sunteti plecat din Bucuresti, va asteptam cu servicii de parcare privata Otopeni in conditii foarte avantajoase. Alana Parking se afla la doar cateva minute distanta de aeroportul Henri Coanda si pune la dispozitia clientilor 500 de locuri de parcare cu toate facilitatile incluse.

Cum sa rezervati simplu si rapid un loc parcare in aeroport Otopeni?

Pentru a fi siguri de disponibilitatea locului de parcare de care aveti nevoie, este indicat sa faceti rezervarea cu macar 24-48h de ore inainte de plecare. La Alana Parking, rezervarea unui loc de parcare se poate face atat telefonic, apeland numarul +40 752 272 352, dar si online, direct pe website-ul nostru: alana-parking.ro.

Procesul de rezervare online este foarte simplu si iti poate aduce preturi mult mai avantajoase. Noi ne-am asumat responsabilitatea de a oferi conditii excelente de parcare pe termen lung, la preturi foarte accesibile. Astfel, puteti beneficia de tarife incepand de la 100.8 RON pentru 9 zile, daca alegeti plata online.

Pasii pentru rezervarea online a unui loc de parcare aeroport Otopeni?

  1. Completati datele de contact si perioada rezervarii

Rezervarea online se poate face simplu completand formularul de rezervare de pe https://alana-parking.ro/. Sunt necesare datele dumneavoastra de contact (Nume, Prenume, E-mail,Telefon) si perioada in care aveti nevoie de un loc de parcare (Data de plecare – ziua si ora in care veti aduce masina in parcarea Alana Parking), respectiv data de retur (ziua si ora in care veti ridica masina). Suplimentar, puteti bifa daca doriti serviciul de spalare masina (costul este de 30 de lei, separat de pretul de inchiriere al locului de parcare) si factura pentru persoana juridica.

  1. Verificati disponibilitatea si pretul

Dupa completarea datelor necesare, apasati pe butonul CALCULEAZA PRET. Sistemul va verifica disponibilitatea parcarii pentru datele și orele specificate de dumneavoastra si daca exista locuri de parcare disponibile va afisa pretul parcarii.

  1. Alegeti modalitatea de plata

Odata cu pretul, vor fi afisate si modalitatile de plata: 1. PLATESTE LA LOCATIE (alegeti prima varianta daca doriti sa achita suma datorata in ziua in care aduceti masina in parcarea Alana Parking) si 2. PLATESTE ONLINE (va ofera posibilitatea sa achitati taxa prin plata online securizata prin MobilPay, direct cu cardul dumneavoastra VISA sau Mastercard). Daca alegeti plata online, beneficiati si de un discount de 10% din pretul total pe care trebuie sa il platiti pentru rezervarea locului de parcare in aeroport Otopeni. Trebuie doar sa introduceti detaliile de plata si sa prelucrati plata.

  1. Verificati mail-ul pentru confirmarea rezervarii

La finalizarea procesului de rezervare, site-ul va confirma faptul ca rezervarea dumneavoastra a fost acceptata si o confirmare a rezervarii este trimisa pe adresa de mail completata in formularul de rezervare.

Confirmarea primita pe mail contine detaliile rezervarii si include numarul de referinta unic al rezervarii.

Alana Parking este cea mai buna alegere daca aveti nevoie de servicii de parcare privata Otopeni. La noi va puteti parca masina ieftin si in siguranta. Aceasta este monitorizata video si supravegheata de un agent de paza 24/7.

Call Now ButtonRezervare telefonica