5 motive sa iti lasi masina intr-o parcare privata

5-motive-sa-iti-lasi-masina-intr-o-parcare-privata

O parcare privata Otopeni reprezinta o solutie accesibila si sigura atunci cand vrei sa-ti lasi masina intr-un loc pe perioada in care esti plecat pentru o intalnire de business sau o drumetie prin tara alaturi de cei dragi.

De ce sa alegi servicii parcare pe termen lung? Noi am selectat 5 motive, cele mai importante, pe care le vom prezenta in cele ce urmeaza. 😊

1)Te deplasezi cu masina personala la aeroport si nu depinzi de mijloacele de transport in comun

Cine nu si-ar dori sa ajunga la aeroport cu masina personala, fara sa apeleze la rude, prieteni, mijloace de transport in comun sau taxiuri. Suna ca o poveste, nu? Insa aceasta poate deveni realitate daca alegi sa iti lasi masina intr-o parcare privata din apropiere. Economisesti bani, timp si te bucuri de avantajele pe care o parcare privata le ofera.

2)Siguranta

Toate parcarile private dispun de camere de supraveghere si agenti de paza, care se asigura ca masinile sunt in deplina siguranta, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Monitorizata non-stop, masina ta va ramane pe maini bune, pana la finalul calatoriei.

3)Te bucuri de transfer la/de la aeroport

Odata ce ti-ai parcat masina, transferul catre si de la aeroport va fi asigurat de noi, gratuit. Vom avea grija sa ajungeti in timp util, cu unul dintre microbuzele noastre confortabile, climatizate, cu suficient spatiu de depozitare pentru bagaje.

4)Flexibilitate si confort

Unul dintre avantajele pe care parcarea noastra il ofera, este acela ca poti parca la orice ora. Indiferent de ora la care ajungi, personalul nostru calificat si foarte primitor te va intampina si iti va oferi asistenta pe toata durata serviciului. Scapi astfel de griji si te bucuri de flexibilitate si confort!

5)Pret

Pentru multi, a-si lasa masina stationata intr-o parcare privata Otopeni reprezinta un serviciu scump, insa realitatea este cu totul si cu totul alta. E important de mentionat ca platesti mai putin pe zi, cu cat perioada de stationare mai mare. Daca nu ne crezi pe cuvant, verifica lista noastra de tarife aici, pentru a te convinge singur.

Acum ca am clarificat cum stau lucrurile cu servicii parcare pe termen lung, alege sa rezervi unul dintre cele 500 de locuri de parcare ale Alana Parking si sa te bucuri de toate facilitatile si avantajele pe care ti le punem la dispozitie.

Rezervarile se fac atat pe site www.alana-parking.ro cat si la +40 752 272 352.

Call Now ButtonRezervare telefonica