Unde iti lasi masina cand pleci in vacanta?

parcare-privata-otopeni

„Unde imi las masina in perioada in care sunt plecat din tara?”. Probabil ca aceasta intrebare se afla pe buzele multor persoane, in special a celor care se pregatesc de o vacanta in strainatate sau de o calatorie in interes de serviciu. O parcare privata Otopeni poate reprezenta o solutie ce te poate scapa de aceasta grija.

De ce sa-ti lasi masina la Alana Parking cat timp esti plecat? Pentru ca suntem cea mai buna alegere pentru a-ti parca masina ieftin si in siguranta. Masina ta va fi monitorizata video non-stop si supravegheata de un agent de paza 24/7. In plus, iti oferim si transfer gratuit de la parcare spre aeroport si retur, in vehicule confortabile, climatizate, cu suficient spatiu de depozitare pentru bagaje. Nu in ultimul rand, masinile noastre tin cont de toate masurile de siguranta si igiena impuse de restrictiile Covid 19.

Suntem perfect constienti ca un aspect important pentru clientii nostri este cel referitor la preturi. La un simplu research online privind tarife parcare aeroport Otopeni, te vei convinge ca Alana Parking ofera locuri de parcare la preturi corecte, printre cele mai mici din zona. Preturile se calculeaza in functie de durata stationarii si scad odata cu cresterea perioadei de utilizare a serviciului. Poti plati fie la casierie, atat cash cat si cu cardul, sau direct pe site, dupa ce ai finalizat rezervarea online.

Iata cateva exemple de tarife parcare aeroport Otopeni. Mai jos poti observa numarul de zile pentru care se utilizeaza serviciul de parcare si pretul aferent/zi.

  • Prima zi 30 Lei
  • Zilele 2 – 7 15 Lei
  • Zilele 8 – 14 10 LeI
  • Zilele 15+ 8 Lei

Ne gasesti pe DN1 si nu ai cum sa nu ne observi. 😊 Suntem cea mai mare parcare din zona Aeroportului Otopeni si dispunem de 500 de locuri, cu toate facilitatile incluse.

Mergi fara griji in vacanta sau in calatoria ta de afaceri si lasa-ti masina in grija noastra! Rezervarile pentru un loc in parcare privata Otopeni se pot face telefonic +40 752 272 352 sau direct pe site, alana-parking.ro

Pentru alte informatii sau nelamuriri, nu uitati ca ne puteti contacta oricand, la orice ora din zi sau din noapte. Raspundem 24 de ore/zi, 7 zile/saptamana.

Call Now ButtonRezervare telefonica