Termeni si Conditii la Alana Parking

Informatiile prezentate aici reprezinta un rezumat al termenilor si conditiilor la parcarea Alana Team SRL.

 

Rezervari online preplatite
Dupa efectuarea rezervarii online, clientul primeste confirmarea prin e-mail cu o rezervare finala.
Rezervarile vor fi confirmate in mod automat.

 

Modificarea rezervarii
Odata confirmata, modificari ulterioare aduse rezervarii dumneavoastra pot afecta pretul si/sau disponibilitatea locului de parcare. Daca este necesar sa modificati rezervarea, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@alana-parking.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon +40752272352

 

Anularea rezervarii
Daca este necesar sa anulati rezervarea, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@alana-parking.ro sau sa ne contactati la numarul de telefon +40752272352.

Rezervarile preplatite pot fi anulate doar cu maxim 48 ore inainte de momentul de intrare in Parcarea Alana asa cum apare in rezervare. In caz contrat Alana Parking nu mai poate anula rezervarea fara costuri.

Conditii si reguli dupa intrarea in parcarea Alana Parking

Transferul in ziua sosirii si in ziua plecarii este inclus in tarifele mentionate si este valabil doarpentru Parcare Alana- Aeroport Otopeni si retur

Transferul poate fi efectuat doar cu masinile Alana. Nu poate fi efectuat cu masina clientului.

Clientul Va parca in locul de Parcare indicat de angajatii Alana.

Contravaloarea parcarii este platita la momentul plecarii din Parcare. Suma de plata poate diferi la momentul plecarii in functie de perioada finala de Parcare. O zi Parcare inseamna 24h.

Plata poate fi efectuata in efectiv sau card de credit/debit